“Vrasje te vogla” – Episodi 107

“Vrasje te vogla” – Episodi 107

19:30 15/08/2019

Serhan përballet me Kerimin në shtëpinë e Mervesë dhe e fton atë që të qëndrojë për darkë.

Nilaj shkon të takojë Ojën, gjatë bisedës ajo i tregon se ka gjetur një shandan në dollapin e nënës së saj.

Tashmë Oja dyshon se Arzu ka lidhje në vrasjen e Edipit.

Çfarë do të thuhet gjatë darkës që Merve ka organizuar?

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT