“Vrasje te vogla” – Episodi 117

“Vrasje te vogla” – Episodi 117

19:30 29/08/2019

Kerim dhe Emre vazhdojnë me planet e tyre djallëzore. Cila do të jetë levizja e tyre e rradhës?

Çfarë do të thuhet kësaj here mes Ojës dhe Serhanit?

Arzu shkon të bisedojë me Ojën. A do të mundet ajo t’i rrëfejë gjithë të vërtetën asaj?

Të gjitha gratë e Sarmashëkut shkojnë të vizitojnë  Ojën. Cila është arsyeja e vizitës së tyre?

LAJMET
Të ngjashme
UKT