“Vrasje te vogla” – Episodi 121

“Vrasje te vogla” – Episodi 121

19:30 04/09/2019

Mehmet është i shkatërruar nga humbja e bashkëshortës së tij. Burxhu shkon ta ngushëllojë atë.

Cila është arsyeja e vizitës së Ojës në shtëpinë e Emre?

Pelin gjithashtu shkon të takojë Mehmetin. Për çfarë do të flasin ata?

Si do të shkojë marëdhënia mes Ojës dhe Serhanit? A do të mund të pajtohen dot ata pas gjithçkajë që kaluan?

Të ngjashme
UKT