“Vrasje te vogla” – Episodi 122

“Vrasje te vogla” – Episodi 122

19:30 05/09/2019

Mehmet është i sigurt që përsoni që ka vrarë gruan e tij është Emre pasi mëson që kufjet që janë gjetur pranë trupit të Arzusë janë të tij.

Çfarë ka menduar ai për tu hakmarrë kundër tij?

Për çfarë do të bisedojnë Serhan dhe Kerim?

Emre çon Tajlanin në gjëndje të dehur në shtëpi dhe përfiton nga rasti për të kaluar momente në shoqërinë e Pelinit.

Çfarë po ndodh midis tyre?

Të ngjashme