“Vrasje të vogla” – Episodi 123

“Vrasje të vogla” – Episodi 123

19:30 06/09/2019

Pelin largohet nga darka me Tajlanin dhe shkon tek Emre.

Ndërkohë Mehmet i etur për hakmarrje shkon në jaht dhe plagos Emrenë.

Pelin e cila ka parë çdo gjë, e dëshperuar kërkon ndihmen e Ojës për të shpëtuar jetën e tij.

Çfarë do të ndodhë me Emrenë? A do të mund të shpëtojë ai?

Të ngjashme