“Vrasje të vogla” – Episodi 124

“Vrasje të vogla” – Episodi 124

19:30 07/09/2019

Mehmet në gjëndje aspak të mirë psikologjike kërkon të marrë hak për vdekjen e Arzusë. Te kush do të dyshojë ai kësaj here?

Oja dhe Kerim vazhdojnë të takohen sëbashku. Për çfarë do të flasin ata?

Mehmet mbledh të gjithë miqtë e tij. Cila është arsyeja?

Të ngjashme