“Vrasje te vogla” – Episodi 125“Vrasje te vogla” – Episodi 125

19:30 09/09/2019

Kerim interesohet për Mervenë dhë pyet Serhanin për vendndodhjen e saj.

Për çfarë do të flasin Oja dhe Tajlan?

Pelin dhe Emre vazhdojnë të takohen fshehurazi. Oja ndërkohë i ndjek ata dhe i fotografon në çaste intime.

Mehmet ka organizuar një drekë përkujtimorë për Arzunë. Shumë sekrete do të dalin gjatë kësaj drekë…


Të ngjashme