“Vrasje te vogla” – Episodi 126“Vrasje te vogla” – Episodi 126

19:30 10/09/2019

Gjatë drekës së organizuar nga Mehmet mësohet që Arzu ka qënë ajo që ka vrarë Edipin dhe se të gjithë janë të përfshirë sadopak në këtë ngjarje.

Kerim shkon të takojë Ojën dhe e kërcënon atë.

Pelin dhe Emre vazhdojnë të komunikojnë në fshehtësi.

Kerim arrin të gjejë vendndodhjen e Mervesë. Çfarë do të thuhet mes tyre?


Të ngjashme