“Vrasje të vogla” – Episodi 127“Vrasje të vogla” – Episodi 127

19:30 11/09/2019

Pelin dhe Tajlan marrin një njoftin për tu paraqitur në komisariat. Pelin kërkon ndihmen e babait të saj për të shpëtuar nga kjo situatë.

Emre nga ana tjetër i propozon asaj të ikin larg dhe të nisin një jetë të re sëbashku me Berk.

Oja fotografon disa dokumenta të rëndësishme të Serhanit. Për çfarë shërbejnë ato?

Të ngjashme