“Vrasje të vogla” – Episodi 128“Vrasje të vogla” – Episodi 128

19:30 12/09/2019

A do të mundet Pelin të largohet me Emrenë dhe të braktisë familjen e saj?

Ndërkohë Burxhu gjen 3 bileta në emër të Emresë, Pelin dhe Berk.

Oja shkon dhe i tregon Serhanit se i ka vjedhur ofertën e çifligut dhe ja ka dorëzuar Keremit. Si do të reagojë ai pas kësaj?

Merve vendos të divorcohet nga Serhan…Të ngjashme