“Vrasje të vogla” – Episodi 131“Vrasje të vogla” – Episodi 131

19:30 16/09/2019

Cili do të jetë plani i rradhës i Kerim dhe Emre?

Pelin, Tajlan dhe Mehmet japin dëshminë e tyre në polici.

Shebnem takohet me Serhanin. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Serhan merr një surprizë të bukur. Për çfarë bëhet e fjalë?Të ngjashme