“Vrasje të vogla” – Episodi 132“Vrasje të vogla” – Episodi 132

19:30 17/09/2019

Serhan dhe Kerim përballen përsëri me njëri-tjetrin. Për çfarë do të debatojnë ata kësaj here.

Shebnem vazhdon të afrohet me Ojën.

Si do të shkojë seanca gjyqësore mes Serhan dhe Merve?

Kush do ta fitojë kujdestarinë e Miles?Të ngjashme