“Vrasje të vogla” – Episodi 133

Posta

“Vrasje të vogla” – Episodi 133

19:30 18/09/2019

Burxhu po përgatit ftesat e dasmës së saj.

Tajlan dhe Pelin thirren për të dëshmuar në gjyqin e Serhan dhe Merve. Në favor të kujt do të dëshmojnë ata?

Shebnem vazhdon me planet e saj djallëzore. Çfarë ka për t’i thënë kësaj here ajo Ojës?

Kerim sajon një plan për të nxjerrë keq Serhanin në gjyq.


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT