“Vrasje të vogla” – Episodi 134“Vrasje të vogla” – Episodi 134

19:30 19/09/2019

Shebnem nis dhe afrohet me Kerim. Cili është në të vërtetë qëllimi i saj?

Pelin tashmë dyshon rreth lidhjes së Kerim dhe Merve.

Ndërkohë Tajlan fillon dhe dyshon që Pelin e tradhëton atë.

Mehmet vendos të shesë çdo gjë dhe të fillojë një jetë tjetër.

Serhan tashmë ka një kartë kundër Kerimit…Të ngjashme