“Vrasje të vogla” – Episodi 135

“Vrasje të vogla” – Episodi 135

19:30 20/09/2019

Kerim i rrëfen Serhanit rreth historisë së tij me Mervenë.

Shebnem nga ana tjetër vazhdon me planet e saj djallëzore.

Serhan arrin të marrë kujdestarinë e Milës.

Merve mes lotësh është e detyruar të ndahet nga bija e saj.

Si do të jetë takimi mes Serhan dhe Merve?

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori