“Vrasje të vogla” – Episodi 136

“Vrasje të vogla” – Episodi 136

19:30 21/09/2019

Kerim mëson nga Emre që ka qënë Tajlan ai që i ka dëmtuar krahun kur kanë qënë të rinj. Cili do të jetë hakmarrja e tij?

Kerim dhe Shebnem darkojnë sëbashku.

Çfarë do të ndodhë në marrëdhënien mes Kerim dhe Merve?

Pelin, Tajlan dhe Mehmet marrin nga një letër të rëndësishme. Për çfarë bëhet fjalë?

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT