“Vrasje të vogla” – Episodi 137“Vrasje të vogla” – Episodi 137

19:30 23/09/2019

Serhan i propozon Ojës për martesë. Nga ana tjetër gjithçka është gati për dasmën e Burxhu dhe Emre.

Ky i fundit përballet me Tajlan dhe i rrefen ndjenjat që ka për Pelinin.


Policia tashmë ka gjetur vrasësin e vërtetë të Arzusë. Kush është ai?

Shebnem në gjëndje të dehur shkon në shtëpinë e Ojës dhe tenton të lëndojë fëmijën e saj.

A do të mundet Oja të mbërrijë në kohë të shpëtojë djalin e saj?Të ngjashme