“Vrasje të vogla” – Episodi 138“Vrasje të vogla” – Episodi 138

19:30 24/09/2019

Oja në mënyrë që të shpëtojë veten vret Shebnemin.

Policia mbërrin në dasmen e Emresë dhe Burxhusë duke arrestuar këtë të fundit nën akuzën e vrasjes së Arzusë.

Gjithashtu dhe Oja shoqërohet për në polici. A do të denohet ajo?

Kalojnë ditë dhe në Sarmashëk rikthehet qëtësia.

Mehmet ka nisur një jetë të re me fëmijet e tij. Nga ana tjetër Pelin dhe Tajlan vazhdojnë të lumtur martesën e tyre.

Oja dhe Serhan më në fund kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë.

Merve në krah të Kerim merr pjesë e lumtur në dasmën e tyre.

Tashmë të gjithë po jetojnë të lumtur pa vrasje te vogla në mes.Të ngjashme