“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 14 – TV KLAN

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 14

Serial: 09.04.2019

Për çfarë do të flasin Burxhu dhe Merve?

Oja kthehet në shtëpinë e saj, në ato momente vjen Tajlan dhe sheh që shtëpia është shkatërruar.

Cila është arsyeja e vizitës së këtij të fundit?

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Ojës dhe Merves?

Arzu telefonon Mehmetin. Cila është arsyeja?

 

Kategori
Vrasje të vogla
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione