“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 15 – TV KLAN

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 15

Serial: 10.04.2019

Oja vendos të largohet, ajo takohet më Serhanin që të përshëndetët me të. Si do t’a presë ai këtë lajm?

Për çfarë do të flasin Arzu dhe Mehmet?

Merve thirret në polici. Çfarë  do t’i komunikohet asaj?

Ndërkohë të gjithë pacientet e Ojës protestojnë para komisariatit që t’i kthehet klinika.

Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit?

A do të mundet ajo të marrë mbrapsht shtëpinë dhe klinikën e saj?

Kategori
Vrasje të vogla
0 Komente

Përgjigju

*

*

 

Emisione