“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 18

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 18

19:30 12/04/2019

Arzu me anë të kërcënimeve të saj arrin t’ia  marrë shtëpinë Mehmetit.

Për çfarë do të flasë Pelin me Burxhunë?

Merve merr një surprizë të pakëndshmë. Për çfarë do të bëhet fjalë?

Dritat fiken papritur në të gjithë lagjen. Kush fshihet pas kësaj?

A do të mund të rregullohet marëdhënia mes Ojes dhe Serhan?

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi