“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 19 – TV KLAN

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 19

Serial: 16.04.2019

Cili është plani  i rradhës i Merves kundër mikeshave të saj?

Oja ëndërron sikur jeton e lumtur me Serhanin.

Mehmet dhe Arzu i tregojnë Ajazit rreth divorcit të tyre.

Të gjitha gratë e fondacionit i shkojnë Merves në shtëpi me dhrata nëpër duar.

A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes Pelinit dhe Merves.

Burxhu shkon në klinikën e Ojës. Si do ta presë kjo e fundit atë?

Kategori
Vrasje të vogla
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione