“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 20


“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 20

19:30 16/04/2019

Serhan ndihmon Ojën që të ndërtojnë shtëpiza për zogjtë.

Tashmë marrëdhënia e tyre sa vjen dhe afrohet më shumë.

Oja me dhurata nëpër duar shkon të kalojë darkën në shtëpinë e Arzusë.

Pelin sheh Ojën dhe Serhanin të dalin sëbashku nga pishina dhe i fotografon ata.

A do të mundet ajo t’i tregojë Merves atë çfarë ka parë?

Arzu fillon të kërkojë për punë sepse gjendja fnanciare e saj sa vjen dhe përkeqësohet.

Çfarë plani ka menduar kësaj here Merve kunder Ojës?


Të ngjashme