“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 21 – TV KLAN

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 21

Serial: 18.04.2019

Pelin dhe Merve shkojnë të takojnë Arzunë. Si do t’i presë kjo e fundit ato?

Merve ka futur estetisten e saj si të infiltruar në shtëpinë e Ojës.

Arzu fillon punë në kompaninë e Serhanit falë mikeshës Merves. Si do t’i shkojë asaj dita e parë e punës?

Çfarë do të zbulojnë Pelin dhe Merve nga e infiltruara e tyre?

Kategori
Vrasje të vogla
0 Komente

Përgjigju

*

*