“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 22 – TV KLAN

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 22

Serial: 19.04.2019

Serhan është i dëshpëruar nga gjendja e keqe në të cilën ndodhet kompania e tij.

I vetmi ngushëllim për të është Oja. Si do të shkojë takimi mes tyre?

Merve i tregon Serhanit që Oja ka një lidhje me Tajlanin dhe për këtë ka dhe prova.

Gjithashtu dhe Pelin është e sigurt që Serhan e tradhëton Merven me Ojën.

Puna dhe enërgjia pozitive e Arzusë vihen re tek të gjithë punonjësit e kompanisë.

Për çfarë do të flasë Merve me Ojën?

Kategori
Vrasje të vogla
0 Komente

Përgjigju

*

*