“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 23

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 23

19:30 19/04/2019

Për çfarë do të flasë kësaj here Tajlan me Ojën?

Kjo e fundit zbulon që estetistja e saj në të vërtetë është e infiltruara e Mervesë.

Oja takon Serhanin dhe i jep atij manshetën e humbur.

Cila do të jetë loja e re e Ojës kundër dy mikeshave të saj, Merve dhe Pelin?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo