“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 25 – TV KLAN

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 25

Serial: 24.04.2019

Edip vjen gjatë në darkën e organizuar nga Merve dhe prezantohet si i dashuri i Ojës.

Çfarë reagimi do të bëjnë ish-nxënësit e tij?

Serhan është i acaruar për faktin që Oja ka dikë tjetër.

Çfarë do të thuhet mes kësaj të fundit dhe Edipit pas asaj skenë në shtëpinë e Merves?

Kategori
Vrasje të vogla
0 Komente

Përgjigju

*

*