“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 38 – TV KLAN

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 38

Serial: 13.05.2019

Kush është gruaja që Merve do të takojë?

Kjo e fundit organizon një festë të madhe me gjithë klientët e Serhanit.

Nga ana tjetër dhe Arzu ka organiazuar një festë për prezantimin e kompanisë së saj.

Cila nga mikeshat do të dalë e fituar? Ç

farë po e shqetëson Pelinin?

Oja po kërkon shtëpi për Serhanin…

Kategori
Vrasje të vogla
0 Komente

Përgjigju

*

*