“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 40 – TV KLAN

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 40

Serial: 15.05.2019

Merve kërcënon Pelinin me një regjistrim të mësuesit Tunç, ku ai ka rrëfyer të gjitha ndjenjat që ka për të.

A do të mundet Merve të marrë mbrapsht shtëpinë e saj?

Oja refuzon Serhanin duke i thënë që e dashuron marrëzisht por nuk mund të jenë kurrë bashkë.

Çfarë plani po përgatisin Oja dhe Edip?

Kategori
Vrasje të vogla
0 Komente

Përgjigju

*

*