“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 41


“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 41

19:30 15/05/2019

Gjatë darkës së organizuar nga Oja dhe Edip, të gjitha sekretët e së shkuarës dalin në shesh.

Serhan dhe Tajlan marrin vesh atë çfarë kanë bërë gratë e tyre 20 vite më parë.

Të dy largohen nga shtëpia, gjithashtu dhe Nilaj pasi ka dëgjuar çdo gjë vendos të largohet nga shtëpia dhe të jetojë tek Mehmet.

Për çfarë do të flasin Merve, Pelin dhe Arzu?

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi