“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 42


“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 42

19:30 16/05/2019

Burxhu përpiqet që t’i fitojë zemrën Nilajit.

Pelin shkon të flasë me Serhanin duke i thënë se Merve ka bërë gjithçka vetëm që të bashkojë atë me Tajlanin.

Nga ana tjetër dhe Merve shkon të takojë  Tajlanin.

Kujt do do ja hedhë fajin ajo për gjithçka çfarë ka ndodhur?

Merve dhe Oja përballën njëra me tjetrën…

 


Të ngjashme