“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 44 – TV KLAN

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 44

Serial: 21.05.2019

Oja  dhe Serhan më në fund pronojnë ndjenjat e tyre dhe i dorëzohen njëri-tjetrit.

Por lumturia e tyre nuk zgjat shumë sepse mes tyre ndodh zënka e parë. Cila është arsyeja?

Çfarë kërkon të dijë Mehmet nga Arzu?

Një ftesë vjen për Mervenë nga Edip…

Kategori
Vrasje të vogla
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione