“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 46 – TV KLAN

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 46

Serial: 23.05.2019

Serhan dhe Oja arrijnë të shpëtojnë fëmijet që kanë mbetur tek teatri falë një hyrjeje të fshehtë që kjo e fundit mbante mend që nga gjimnazi.

Tashmë brenda shkollës kanë mbetur vetëm djali i Tajlan dhe Nilaj.

A do të mund të shpëtojnë ata?

Mehmet i dëshpëruar i shpreh njëkohësisht dashuri dhe pendesë Arzusë.

Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Kategori
Vrasje të vogla
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione