“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 47 – TV KLAN

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 47

Serial: 24.05.2019

Çfarë po ndodh mes Mervesë dhe Edipit?

Si ka qënë historia e tyre gjatë kohës së gjimnazit?

Merve shkon për vizitë tek Oja. Për çfarë do të flasin ato?

Oja vazhdon të jetë e mërzitur me Serhanin.

Pelin shkon gjithashtu të takojë Ojën. Cila është aryeja e vizitës së saj?

 

Kategori
Vrasje të vogla
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione