“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 48

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 48

19:30 24/05/2019

Arzu dhe Mehmet sa vijnë dhe bëhen më të afert.

Pelin mbledh dy mikeshat e saj, Ojën dhe Arzunë dhe dalin të festojnë.

Merve nga ana tjetër ka organizuar një darkë me Zj.Tomris dhe Serhanin. Cili është qëllimi i kësaj darke?

Pelin, Oja dhe Arzu të dehura shkojn në shtëpinë e Merve…

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT