“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 56

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 56

19:30 05/06/2019

Për çfarë do të flasin Mehmet dhe Oja?

Arzu zbulon një sekret të Mervesë. A do të mundet ajo t’i tregojë Serhanit atë çfarë ka zbuluar?

Mehmet çon Burxhunë për vizitë te Oja që të shohë gjëndjen e fëmijës.

A do të arrijë Oja të zbulojë që gjithçka është një gënjeshtër?

Të ngjashme
UKT