“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 58

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 58

19:30 07/06/2019

Si do të shkojë darka që Pelin ka organizuar.

A do të arrijë kjo e fundit të përmbushë planin e saj?

Një lajm i keq vjen për Burxhunë. Për çfarë bëhet fjalë?

Serhan i dorëzon Merves për të firmosur aktin e divorcit.

Takimet mes Merves dhe Edip sa vijnë dhe shpeshtohen…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo