“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 59“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 59

19:30 10/06/2019

Merve vazhdon me planet djallëzore të saj në mënyrë që Serhan të vazhdojë t’i qëndrojë pranë.

Merve takohet me Ojën.

Ndërkohë Pelin pasi takon Serhanin kupton që Oja si ka treguar asgjë mbi mashtrimin e Mervesë.

Bisedës së Ojës dhe Mervesë u bashkohet dhe Pelin me Arzunë.

Çfarë do të thuhet në përballjen mes katër mikeshave?
Të ngjashme