“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 60 – TV KLAN

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 60

Serial: 12.06.2019

Burxhu ndihet e kërcënuar nga Oja, ajo po mendon si të shpëtojë nga ajo.

Cila është arsyeja e vizitës së Ojës në zyrën e Serhanit?

Mehmet dhe Burxhu kanë filluar përgatitjet e dasmës. Çfarë reagimi do të bëjë Arzu kur të mësojë mbi këtë gjë?

Merve dhe Pelin do të përballen me njëra-tjetrën.

Mësues Tunç është rikthyer për të marrë hak ndaj Pelinit…

Kategori
Vrasje të vogla
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione