“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 61

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 61

19:30 12/06/2019

Oja mëson nga Edip që Burxhu dhe Mehmet do të martohen.

A do të mundet ajo t’i tregojë të vërtetën Mehmetit mbi shtatzaninë e Burxhusë?

Për çfarë do të flasë Serhan me Ojën?

Të gjithë po bëhen gati për dasëm.

Gjithashtu dhe Arzu vendos të jetë e pranishme në dasmën e ish-bashkëshortit të saj…

 

Të ngjashme

Grupi

Kallezo