“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 62

Posta

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 62

19:30 13/06/2019

Burxhu mëson që Arzu ndodhet tek dasma e saj.

Çfarë reagimi do të bëjë Mehmet kur të mësojë mbi këtë gjë?

Oja mbërrin në dasëm, ajo është e vendosur t’i tregojë të vërtetën Mehmetit.

Dikush tenton ta vrasë atë duke e futur në frigorifer. Kush është ajo që e urren kaq shumë atë?

A do të mund të bëhet dasma e Mehmet dhe Burxhu?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT