“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 63

Posta

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 63

19:30 14/06/2019

Burxhu është ajo që ka tentuar të vrasë Ojën.

Ndërkohë Pelin, Merve dhe Arzu vizitojnë atë në spital.

Oja dyshon se këtë mund ta ketë bërë ndonjëra nga ato të treja.

Burxhu rikthehet në vëndin e ngjarjes. Çfarë po kërkon ajo?

Serhan viziton Ojën në spital, kjo e fundit i tregon atij rreth dyshimeve të saj.

Për çfarë do të flasin Mehmet dhe Serhan?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT