“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 64

Posta

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 64

19:30 17/06/2019

Burxhu tregon që ka qënë Arzu ajo që ka tentuar të vrasë Ojën.

Si do të reagojë Mehmet pas kësaj?

Çfarë do të ndodhë në përballjen mes Arzu dhe Burxhu?

Oja del nga spitali. Kush do ta presë atë?

Merve dhe Pelin marrin nga një surprizë të pakëndshme. Për çfarë bëhet fjalë?

Serhan shkon të takojë Ojën…


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT