“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 65

Posta

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 65

19:30 18/06/2019

Si po shkon marrëdhënia mes Serhan dhe Oja?

Kjo e fundit mëson mbi atë çfarë i ka ndodhur Arzusë.

Ajo organizon një darkë ku fton Mehmetin, Burxhunë dhe Arzunë.

Mësues Tunç vazhdon të kërcënojë Pelinin dhe Mervenë.

Oja i tregon Mehmetit që Burxhu ska qënë kurrë shtatzënë…


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT