“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 66

Posta

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 66

19:30 19/06/2019

Merve e detyruar firmos dokumentat për të nisur proçesi gjyqësor i divorcit mes saj dhe Serhanit.

Por cili do të jetë plani rezervë i saj?

Burxhu kërkon ndihmen e Mervesë për të gjetur një raport mjekësor ku të thuhet se ajo ka humbur fëmijën për shkak të incidentit.

Për çfarë do të bisedojë Merve me mësues Tunç?

 


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT