“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 68

Posta

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 68

19:30 21/06/2019

Si do të shkojë gjyqi mes Merve dhe Serhan?

Në favor të kujt do të dëshmojë Pelin?

Burxhu kupton që Merve e ka futur në grackë atë.

Ajo takon mësues Tunç dhe i tregon se gjithçka ka qënë lojë e Mervesë.

Një letër vjen për Arzunë. Për çfarë bëhet fjalë?

Çfarë do të ndodhë me mësues Tunç?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT