“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 69

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 69

19:30 24/06/2019

Pelin dhe Merve janë akoma të tronditura nga ajo çfarë ndodhi me mësues Tunç.

Policia vjen në shtëpinë e Mervesë. Për çfarë kanë ardhur ata?

Çfarë ka ndodhur në të vërtetë me Tunç?

Serhan i jep lajmin e hidhur Ojës që nuk ja doli dot të divorcohej nga Merve.
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi