“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 70

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 70

19:30 25/06/2019

Marrëdhënia mes Serhan dhe Oja sa vjen dhe përmirësohet, kjo e fundit e ndihmon atë në arredimin e shtëpisë.

Për çfarë do të flasë Merve me Mehmet?

Ky i fundit braktis Burxhunë dhe i lumtur shkon tek Arzu.

A do ta pranojë dot Arzu atë?

Oja merr një telefonatë mbi gjendjen e Tunç…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo