“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 71

Posta

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 71

19:30 26/06/2019

Merve shkon të vizitojë mësues Tunç në spital. Çfarë ka për t’i thënë ajo?

Pelin sajon një plan në mënyrë që të afrojë Mervenë me Serhanin.

Mila shkon të flejë nga shtëpia e Serhanit.

Në një nga arushat e saj Merve ka vendosur një kamera.

A do të mundet ajo të zbulojë lidhjen mes Serhanit dhe Ojës?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT