“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 74

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 74

19:30 01/07/2019

Enver fton Arzunë për darkë.

Pelin dhe Merve i shqetëson fakti që ato nuk dinë asgjë mbi mësues Tunç, nese ai është gjallë apo ka vdekur.

Pelin kërkon që të takohet me Burxhunë. Cila është arsyeja?

Si do të shkojë darka mes Arzu dhe Enver?

Serhan përballet me Mervenë dhe kërkon që të marrë Milën të jetojë më të…

Të ngjashme
UKT